top of page

Acélvére almok

A alom anchor

Szuka kutyánkat , akit Tenkének hívtak, tudatosan választottuk már Acél mellé, nem titkolva, hogy tenyészteni szeretnénk vele. Tökéletes párnak tűnt Acél számára.

Az „A” alom

Baranyai Ügyes

IMG_4494.JPG

Gulakuti

Tenke.jpg

Tapasztalatlanságunk illetve Acél kutyánk kiváló alagútásó képességének eredményeként Tenke 11 hónaposan vemhes lett. Az első csalódottság és zavarodottság után már-már elkezdtünk örülni is /hiszen csak az történt, amit szerettünk volna, csak túl korán/, ám ez sem tartott sokáig: Tenkét az ellés után két nappal elütötte az autó. Sírni, gyászolni sem volt idő, mert a gyönyörű (6) babakutyáknak anyakutya kellett. Isteni szerencsére egy, a kölykeit császármetszés közben elvesztett francia bulldog befogadta a kölyköket, és gyönyörűen felnevelte. Így cseperedett gyönyörű kutyákká Avar, Aszú, Alma, Arany, Akác és Apród. Tenkénk, mivel nem érte meg, hogy tenyészemlére mehessen, a kiskutyusok csak regisztrációs lapot kaphattak. Akácot megtartottuk, mert Tenke hasonmás volt, a többi kutyus gazdijával szintén folyamatos kapcsolatban vagyunk! Szépek, egészségesek, boldogak!

Hangibaba_és_kutyi.jpg
álmi és kutyik.jpg
álmi és kutyik2.jpg
Hangibaba_és_kutyik.jpg

A "B" alom

Acélvére

IMG_4493.JPG

Gulakuti

Cönde1_Tükör.jpg

Anya: Acélvére Akác: HPJ, res CAC, res CACIB, CAC, CACIB

Apa: Gulakuti Cönde: számos, vagy inkább számtalan HPJ, CAC, CACIB, ezen felül Derby győztes, Klub Győztes, BOB, BOS

Mindketten fajtájuk és nemük kiváló egyedei terelőképesség-vizsgával, HDA-val, kitűnő viselkedésteszttel. Bizonyítottan egészséges, kitűnő testfelépítésű és vérvonalú kutyák,.

2018. 09. 21-én megszületett Acélvére kutyusok:

kanok: Bátor, Büszke,

szukák: Balaton, Baranya

B_alom_2018-09-23.JPG

Lassan 3 hetesek leszünk:

már 5 hetesek:

Gulakuti

Lurko_tükrözött_vágott.jpg

Acélvére

IMG_4493.JPG

Anya: Acélvére Akác: HPJ, res CAC, res CACIB, CAC, CACIB, HSCH

Apa: Gulakuti Lurkó: HPJ, CAC,  Fiatal Klub Győztes, Legszebb Barna-Cifra

Mindketten fajtájuk és nemük kiváló egyedei, terelőképesség-vizsgával, HDA-val, kitűnő viselkedésteszttel.

Bizonyítottan egészséges, kitűnő testfelépítésű és vérvonalú kutyák.

2020. 07. 17-ére várjuk a kutyusokat!

B alom anchor

A "C" alom

Két évvel a "B" alom megszületése után elérkezettnek láttuk az időt, hogy ismét kiskutyák szülessenek kennelünkben. Bár mi a fekete mudikért rajongunk, eszünkbe jutott egy barna cifra kan, akivel párszor találkoztunk is és aki akkor nagyon levett minket a lábunkról. Tulajdonosa és tenyésztője is örült, hogy Fickó (Gulakuti Lurkó) ismét lehetőséget kap és fedezhet, mi pedig annál inkább, hogy sikerült őt, mint fedezőkant, pár napra otthonunkba ho zni. Május 17-én megfogant a „C” alom.
Fickó hihetetlen alkalmazkodóképességű, nagyon higgadt, kutya, aki ugyanakkor hatalmasakat bolondozott a számára teljesen ismeretlen gyermekeinkkel. Megbízható, elveszíthetelen, nagyon intelligens ebet ismertünk meg benne. Külső adottságai pedig szintén megkérdőjelezhetetlenek.

C alom
bottom of page